Політика конфіденційності сайту «Теалоз Дуо»

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ САЙТУ «ТЕАЛОЗ ДУО» (далі “Сайт”)

Політика конфіденційності – це гарантія нерозголошення Ваших персональних даних. Адміністрація Сайту несе повну відповідальність за їх безпеку, нерозповсюдження і зберігання, не передаючи дані третім особам. Інформація, викладена на сайті, призначена виключно для користувачів території України. Детальніше закон України «Про захист персональних даних».

2. Які дані збирає сайт
• Ім’я;
• електронна адреса (e-mail);
• кукі (cookie).

3. Що таке кукі (cookie)
Кукі (cookie) – тимчасові дані користувача, які не мають можливості самостійно виконувати будь-які дії.

4. Мета збору і зберігання даних
Мета збору і зберігання даних – проведення аналізу для поліпшення зручності користування сайтом, підвищення ефективності інтернет-реклами. Крім того, дані, зазначені в формі зворотного зв’язку, допоможуть нашим менеджерам зв’язатися з Вами і відповісти на всі Ваші питання.

5. Кому Сайт передає інформацію?
інформація передається тільки співробітникам Представництва Лаборатуар Théа в Україні, яке є власником сайту, для того, щоб мати можливысть з Вами зв’язатися і відповісти на всі Ваші запитання. Інформація не передається третім особам.

6. SSL сертифікат
Сайт захищений спеціальним SSL сертифікатом, який забезпечує безпечне з’єднання користувача з сайтом та шифрує особисті дані.

7. Коли Сайт не несе відповідальності за безпеку і зберігання Ваших персональних даних
Сайт не несе відповідальності за безпеку і зберігання Ваших персональних даних у разі, якщо куки та персональні дані були надані на іншому сайті. В тому числі, адміністрація сайту не несе відповідальності при переході з цього Сайту за рекомендованими зовнішніми посиланнями, які вказані на Сайті для ознайомлення. Перехід здійснюється на власний страх і ризик користувача.

ДЕ КУПИТИТеалоз® Дуо Де купити

Реклама виробу медичного призначення. Засіб має побічну дію: у поодиноких випадках може спричинювати слабке подразнення очей. Перед застосуванням обов'язково проконсультуйтеся з лікарем та ознайомтеся з інструкцією. Зберігати в недоступному для дітей місці Реквізити декларації про відповідність №UA.TR.0980038-16 до 10 липня 2021. Виробник: Фарміла-Теа Фармацеутіці С.П.А; вул. Е. Фермі, 50, 20019 Сеттімо Міланесе (MI), Італія (Farmila-Thea Farmaceutici S.P.A.; Via. Е. Fermi, 50, 20019 Settimo Milanese (MI), Italy)