Політика конфіденційності сайту «Теалоз Дуо»

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ САЙТУ «ТЕАЛОЗ ДУО» (далі “Сайт”)

Політика конфіденційності – це гарантія нерозголошення Ваших персональних даних. Адміністрація Сайту несе повну відповідальність за їх безпеку, нерозповсюдження і зберігання, не передаючи дані третім особам. Інформація, викладена на сайті, призначена виключно для користувачів території України. Детальніше закон України «Про захист персональних даних».

2. Які дані збирає сайт
• Ім’я;
• електронна адреса (e-mail);
• кукі (cookie).

3. Що таке кукі (cookie)
Кукі (cookie) – тимчасові дані користувача, які не мають можливості самостійно виконувати будь-які дії.

4. Мета збору і зберігання даних
Мета збору і зберігання даних – проведення аналізу для поліпшення зручності користування сайтом, підвищення ефективності інтернет-реклами. Крім того, дані, зазначені в формі зворотного зв’язку, допоможуть нашим менеджерам зв’язатися з Вами і відповісти на всі Ваші питання.

5. Кому Сайт передає інформацію?
інформація передається тільки співробітникам Представництва Лаборатуар Théа в Україні, яке є власником сайту, для того, щоб мати можливысть з Вами зв’язатися і відповісти на всі Ваші запитання. Інформація не передається третім особам.

6. SSL сертифікат
Сайт захищений спеціальним SSL сертифікатом, який забезпечує безпечне з’єднання користувача з сайтом та шифрує особисті дані.

7. Коли Сайт не несе відповідальності за безпеку і зберігання Ваших персональних даних
Сайт не несе відповідальності за безпеку і зберігання Ваших персональних даних у разі, якщо куки та персональні дані були надані на іншому сайті. В тому числі, адміністрація сайту не несе відповідальності при переході з цього Сайту за рекомендованими зовнішніми посиланнями, які вказані на Сайті для ознайомлення. Перехід здійснюється на власний страх і ризик користувача.

ДЕ КУПИТИТеалоз® Дуо Де купити

Офіційний сайт Теалоз® Дуо. Реклама засоби медичного призначення Теалоз® Дуо. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед застосуванням обов`язково проконсультуйтеся з лікарем і ознайомтесь з інструкцією.(PDF)

Виробник: Laboratoires Théa; 12 rue Louis Blériot, 63017 Clermont-Ferrand Cedex 2, France. Tel. + 33 4 73 98 14 36 / Лаборатуар Теа; 12, вул. Блеріо, 63017 Клермон-Ферран Седекс 2, Франція. Тел. + 33 4 73 98 14 36 на заводі Farmila-Thea Farmaceutici S.P.A.; via Enrico Fermi, 50, 20019 Settimo Milanese (MI), Italy. Tel. +39 02 33 550 1 / Фарм-Теа Фармацеутіці С.п.А; вул. Енріко Фермі, 50, 20019 Сеттимо Міланезе (МІ), Італія. Тел. +39 02 33 550

Інформація на сайті надана з метою ознайомлення (носить інформаційно-довідковий характер) та не є підставою для самостійного встановлення діагнозу та самостійного призначення лікування. Своєчасно звертайтесь до лікаря. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я.
Всі права належать Представництву «Лаборатуар Теа» в Україні ЄДРПОУ 26620013; 04070, м Київ, Подільський р-н, вул. Волоська, 51 / 27Б, офіс 1. Тел. +38 (044) 467 5770. Вебсайт представництва: https://thea.ua/.
Юридична інформація